top of page
Sök
  • Mikael Eriksson

Sugen på att resa igen?

Under 2019 var jag ute och reste en hel del, det var trevligt. Jobbar man hemifrån som jag gör, då är det omväxlande att få besöka andra och nya platser. Jag tror det är många som är sugna på att komma ut och resa igen. Men först måste vi ju bli av med den här pandemin. Nu är det ju också vaccin på ingång. Men jag vet också att det är många som är väldigt negativa kring det här med vaccin, många som säger att de inte ska vaccinera sig. Jag tror dock att många kommer att ändra sig kring detta... Om du är intresserad av komma iväg utomlands, gå på konsert, besöka musikfestivaler, gå på en fotbollsmatch. Då kommer du troligtvis behöva visa upp att Covid-pass som visar att du är vaccinerad/immun. Det här är något som diskuteras intensivt just nu inom bland annat EU.

Kommer troligtvis bli en digital lösning liknande den på bilden ovan. Min känsla är att vaccinmotståndet kommer att minska drastiskt när man inser vilka begränsningar man väljer i sitt live genom att inte vaccinera sig.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page