top of page
Sök
  • Mikael Eriksson

Passiva Inkomster - Aktiv Förvaltning

Den här texten är hämtad från vår guide "Digital Lifestyle - Next Level". En guide/informationsprodukt som ingår i det kostnadsfria medlemskapet hos oss på DLC Finans!

Jag har skrivit många gånger om det här med förvaltning av sina pengar och sina satsningar inom den nya digitala ekonomin.

För visst, det vi skriver handlar idag helt om PASSIVA INKOMSTER.

Men det går inte för den skullen att bara luta sig tillbaka och tro att allt bara ska rulla på. Jag har hört det allt för ofta om personer som väljer att satsa på ett passivt inkomstkoncept, men sedan struntar de i allt. De följer inte med vad som händer, läser inga uppdateringar. Loggar inte ens in och tittar hur det går, vad som händer med deras placeringar.

Det där är för dåligt!

Passiva inkomster innebär inte att du bara kan släppa allt, det är dina pengar.

Passiva inkomster kräver ändå en AKTIV förvaltning! Glöm inte bort det,okej? Det krävs alltid ett visst engagemang. Är man inte beredd att lägga den tiden som kan behövas för att kunna förvalta sina egna pengar, då ska man nog helt enkelt inte satsa några pengar alls i denna typ av projekt.

Det handlar om att man är intresserad av att bygga upp och förbättra sin privata ekonomi, har man inte det där intresset från början då är det liksom igen idé.


10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page