top of page
Sök
  • Mikael Eriksson

Kryptouppdatering 2021-05-10

Den här uppdateringen vänder sig främst till våra medlemmar i DLC Finans Inner Circle och Projekt 10X. Våra medlemskap där vi gjort en medveten satsning på kryptovaluta.

Kungen just nu på kryptovalutamarknaden är utan tvekan ETHEREUM!

I slutet av januari gick vi ut med ett nyhetsbrev som bara handlade om vår starka rekommendation av just ett KÖP av ETH, då låg kursen på $1300. I skrivande stund har kursen för ETH passerat $4125. En uppgång på +217% på drygt 3 månader. Helt enkelt magiskt bra! I övrigt för dig som är IC-medlem har vi även tipsat om ett antal andra kryptovalutor som vi köpt på oss under början av året exempelvis Cardano (ADA) och Chainlink (LINK)

I nyhetsbrevet från den 15/2 skrev vi om våra satsningar på dessa kryptovalutor, Chainlink kostade då $32 och Cardano $0.82

- Chainlink nådde sitt ATH (All Time High) idag med $52.88.

- Cardano nådde sitt ATH (All Time High) igår med $1.83.

Det går bra nu!

Inom Projekt 10X så fungerar det lite annorlunda, där jobbar vi mer med aktiv trading och ser till att säkra upp vinster längs vägen. Där går vi ut med information om både när vi köper och säljer.

Det här var ett projekt som drogs igång i början av mars, det vill säga vi har bara varit igång i 2 månader så här långt. Under den här perioden har vi stängt 4 affärer, alla med vinst och snittet så här långt på dessa affärer har legat på +53%.

Vi räknar kallt med att kunna göra en hel del bra affärer även framåt, har bland annat några öppna positioner just nu som ser väldigt lovande ut.


Som sagt, den är en hel del coins nu som nått sin högsta kurs någonsin.

Ethereum har passerat $4000.

Men Bitcoin-kursen ligger just nu en bit från sin ATH, handlas just nu för dryga $58 000 men har sitt ATH på $64 683. Faktum är att priset för en BTC inte rört på sig speciellt mycket (varken upp eller ner) den senaste månaden. BTC brukar också ligga på en marknadsdominans på cirka 55-60%, men ligger just nu på 43.8% och ETH har 19.1% av marknaden.

BTC och ETH har tillsammans alltså en väldigt stor del av omsättningen för hela kryptomarknaden och är våra HODL val. Skulle BTC-kursen börja stiga kraftigt igen mot tidigare ATH noteringar och mer pengar flödar in till kryptomarknaden kan det sedan följas upp av ytterligare kraftiga uppgångar för andra kryptovalutor.


Så här såg priserna ut för BTC och ETH ut för exakt ett år sedan:

- BTC $9 591

- ETH $211

Det finns en anledning varför vi på DLC Finans valt att fokusera på den här kryptomarknaden under de senaste åren. Vi började pusha stenhårt för krypto 2019 och berätta om den här kommande bull marknaden som vi nu befinner oss i.

Det handlar om att vara rätt positionerad, att vara där de bästa inkomstmöjligheterna finns.

Under 2021 har vi nästan bara jobbat med krypto.

Hoppas att du också tagit vara på det här unika tillfället i historien!

Sedan vet vi att de som helt enkelt inte gillar kryptovaluta, personer som valt att inte tro och som ställt sig utanför för att titta på.

En ganska så bitter samling av människor just nu;-)157 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page