top of page
Sök
  • Mikael Eriksson

Allt för hög "sliskfaktor"...

Ja, då var det då klart. Karl Sebastian Greenwood som var en av grundarna till kryptobedrägeriet OneCoin har dömts till fängelse i totalt 20 år (5 år redan avsuttna i häktet). Många nyhetssidor som skriver det om det här idag. En av största bedrägerierna någonsin, man uppskattar att investerare förlorat 40 miljarder kronor. Självklart var det många som när det begav sig försökte få med mig i detta projekt. Faktum är att jag aldrig någonsin blivit "pitchad" så ofta gällande ett koncept som jag då blev om just OneCoin. Hajpen var enorm ett tag! Men jag tackade nej till alla erbjudande om att gå med i OneCoin även fast mitt intresse för just kryptovaluta hade börjat ta fart vid denna tid. Varför valde jag att inte gå med? Se på bilden nedanför...

Nej, det här inga personer som jag fick något förtroende för alls. Personligen tycker jag "sliskfaktorn" var allt för hög:-) För mycket hajp, för mycket lyx och flärd. Men ingen kryptovaluta på marknaden, ingen blockkedja. Bara luftslott. Men ändå var det alltså 60 000 svenskar som satsade på detta! Greenwoods medgrundare Ruja Ignatova är sedan många år försvunnen och efterlyst av FBI.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page