top of page
Sök
  • Mikael Eriksson

2020 inget bra år, men...

Det har varit mycket problem i världen det här året, pandemin som slog till har skapat stora problem. Många affärsverksamheter som drabbats extremt hårt under det här året. Kommer kännas bra att snart få lägga det här året bakom oss. Men det finns andra verksamheter som gått bättre än någonsin, exempelvis har e-handeln fått ett stort uppsving. Börsen har väl ändå klart sig rätt så bra under detta pandemi-år. Men för de som satsat på digitala valuta som Bitcoin så har det gått riktigt bra!

Vi på DLC Finans har skrivit massor om kryptovaluta och blockkedjan de senaste åren. De som valt att lära sig mer, utbilda sig har också kunnat hänga på de stora uppgångarna som exempelvis Bitcoin och Ethereum har haft under det här året. När jag själv började utbilda mig och satsa pengar på Bitcoin och kryptovaluta, då fick jag ofta höra att det där med Bitcoin bara var ”hittepå-pengar” - håll dig borta! Men jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mina "hittepå-pengar" ;-)


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page